FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ S IZASLANSTVOM ZAJEDNICE GRAĐANSKIH UDRUGA RH

ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je danas izaslanstvo Zajednice građanskih udruga RH, krovneorganizacije koja objedinjuje 121 članicu iz svih hrvatskih županija,čiji je program i cilj - formiranje odbora za građansko društvo nasvim razinama predstavničke vlasti te izjednačavanje ratnih i civilnihinvalida.
ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Zajednice građanskih udruga RH, krovne organizacije koja objedinjuje 121 članicu iz svih hrvatskih županija, čiji je program i cilj - formiranje odbora za građansko društvo na svim razinama predstavničke vlasti te izjednačavanje ratnih i civilnih invalida.

Izaslanstvo na čelu s predsjednikom Zajednice Mladenom Vilfanom naglasilo je kako se te građanske udruge bave i mnogim drugim aktivnostima kao što su edukacija starijih članova društva, rad s romskom djecom, aktiviranje ljudi za volontersku djelatnost, poticanje projekata o tehničkoj kulturi mladih i sl. kroz koje se, kako su rekli, mijenja slika društva.

Predsjednik Mesić je podržao rad građanskih udruga naglasivši da one doprinose razvoju civilnog društva, priopćeno je iz Predsjednikova ureda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙