FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZATVORENA BIRALIŠTA U BiH, REZULTATI SE OČEKUJU OKO PONOĆI

SARAJEVO,2. listopada 2004.(Hina) - U subotu u 19 sati zatvorena jevećina biračkih mjesta u Bosni i Hercegovini gdje su tijekom danaprovedeni općinski izbori.
SARAJEVO,2. listopada 2004.(Hina) - U subotu u 19 sati zatvorena je većina biračkih mjesta u Bosni i Hercegovini gdje su tijekom dana provedeni općinski izbori.

Glasovanje je produljeno samo na manjem broju glasačkih mjesta koja su zbog tehničkih problema otvorena sa zakašnjenjem.

Predsjednik Izbornog povjerenstva BiH Vehid Šehić ocijenio je da je glasovanje proteklo bez ozbiljnijih poteškoća koje bi mogle dovesti u pitanje regularnost izbora.

Po podacima Povjerenstva, na pet biračkih mjesta- u Čitluku, Čapljini, Ljubuškom, Širokom Brijegu i Bratuncu zabilježeno je narušavanje javnog reda i mira zbog čega je morala intervenirati policija no to nije onemogućilo daljnje glasovanje.

Do 16 sati na izbore je izašlo nešto manje od 35 posto registriranih birača a članica Izbornog povjerenstva Lidija Korać uoči zatvaranja glasačkih mjesta izjavila je novinarima u Sarajevu da će ukupni odziv birača vjerojatno biti između 40 i 45 posto.

Prve preliminarne rezultate glasovanja Izborno bi povjerenstvo trebalo objaviti oko ponoći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙