FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9,30 SATI

ZAGREB, 2. listopada 2004.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30sati.
ZAGREB, 2. listopada 2004.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.

ZAGREB - Vozač kamiona, najvjerojatnije turski državljanin, poginuo je rano jutros u prometnoj nesreći na autocesti kod Ivanić Grada, javila je policija. Kamion se kretao autocestom Zagreb - Lipovac u smjeru istoka i na 233. kilometru udario u srednji potporni stup nadvožnjaka, izletio s ceste i zapalio se. "Vozač, vjerojatno turski državljan, smrtno je satradao", rekla je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. Vatrogasci su ugasili požar, a teret, uglavnom konfekcija, rasuo se po oba traka autoceste. Promet je na tom dijelu prekinut i odvija se obilazno - za Lipovac preko Ivanić Grada, a za Zagreb preko Popovače.

ZAGREB - Na autocesti Zagreb–Slavonski Brod, zbog prometne nesreće, prekinut je promet sjevernim trakom prema Zagrebu između 233. i 234. kilometra, dok je južni trak prema Slavonskom Brodu od 8.50 ponovno pušten u promet. Vozila koja se kreću prema Zagrebu preusmjeravaju se na čvoru Popovača. Hrvatski autoklub moli vozače da koriste alternativne ceste. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlaz teretnih vozila iz države, na Maclju je pojačan izlaz svih vozila, a na Bregani ulaz putničkih.

ZAGREB - Na južnom Jadranu sunčano. Drugdje jutro oblačno, mjestimice s kišom, u kopnenom području ponegdje i maglom, a zatim postupno razvedravanje. Vjetar slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša temperatura od 17 do 21, na Jadranu između 22 i 25 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙