FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET U 9,30 SATI

ZAGREB, 18. rujna 2004.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30sati.
ZAGREB, 18. rujna 2004.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.

ŠIBENIK - Oko šest sati je lokaliziran požar što je u borovoj šumi na otoku Prviću, u mjestu Prvić Luka izbio sinoć u 23,40 sati. Vatru još uvijek gase pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Šibenika i dobrovoljna vatrogasna društva iz Zlarina i Vodica, a u pomoć je stigao i zrakoplov Canadair. U gašenju su noćas sudjelovali i brojni mještani Prvić Luke i Šapurine. Izgorjelo je oko osam hektara guste borove šume, a neslužbeno se doznaje da je požar uzrokovala signalna raketa ispaljena s jednog od brodova usidrenih u blizini otoka.

ZAGREB - Jak bočni vjetar usporava promet na autocesti Rijeka-Zagreb između Grobničkog Polja i tunela Tuhobić, te na autocesti Zagreb-Split pa se od južnog portala tunela Sv. Rok do vijadukta Božići vozi uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat. Dionica Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena od sedam sati je puštena u promet za sve kategorije vozila, izvijestio je u sedam sati HAK. Graničnim prijelazima prometuje se redovno bez zastoja i čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Vrijeme danas, pretežno sunčano. U Dalmaciji su, uz povremeno više oblaka, mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar većinom slab sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu prijepodne još umjerena i jaka, na sjevernom dijelu mjestimice na udare i olujna bura, koja će sredinom dana oslabjeti te u Dalmaciji okrenuti na slabo do umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 18 i 23, na Jadranu od 22 do 27 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙