FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 18. rujna 2004.(Hina) - Pregled događaja iz Hrvatske emitiranihdo 12,30 sati.
ZAGREB, 18. rujna 2004.(Hina) - Pregled događaja iz Hrvatske emitiranih do 12,30 sati.

ZAGREB - Ministar financija Ivan Šuker izjavio je danas, otvarajući auto-priredbu u Velikoj Gorici, da će Vlada svima koji u Hrvatskoj namjeravaju proizvoditi auto dijelove odobriti porezne olakšice. Na prvom velikogoričkom sajmu novih automobila "VG auto show", koji se održava i sutra, 12 autokuća predstavlja 20 marki i 120 modela najnovijih automobila koji se mogu kupiti na domaćem tržištu.

PLOČE - U Luku Ploče danas je iz američke luke Baltimore uplovio veliki trgovački brod dubrovačke Atlantske plovidbe "Mljet", koji je za potrebe tvornice Dalmacijacement iz Splita dovezao više od 30.000 tona ugljena. To je jedan od najvećih tereta koji je dosad iskrcan u pločansku luku. Teret čini čak oko polovicu prosječnog mjesečnog prometa pločanske luke. Visokokvalitetni ugljen sadrži veoma mali postotak sumpora, a iskrcat će se i uskladištiti u luci Ploče odakle će se manjim plovilima prevoziti u splitsku sjevernu luku, koja zbog tehničkih razloga ne može prihvatiti tako veliki teret.

KARLOVAC - U Karlovcu je u zamku policije upao 32-godišnji Zagrepčanin zbog pokušaja da s tri krivotvorene mjenice podigne u Karlovačkoj banci 1.950.000 kuna, priopćila je danas lokalna policija. Muškarac koji nije imao osobne dokumente ušao je jučer u banku, lažno se predstavio i zatražio prijem u sektor kreditno-garantnih poslova. Policija ga je uhitila nakon što je izlazio iz banke, postavivši mu ranije zamku. Neimovani Zagrepčanin danas će biti prepraćen istražnom sucu u Karlovcu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙