FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JAČA SURADNJA VELPRO CENTARA I MALIH TRGOVACA

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Poslovodstvo koncerna Agrokorpredstavilo je danas novi model suradnje između svog veleprodajnogcentra (Velpro centar) i malih trgovaca Hrvatske, a kao bitneodrednice tog modela navedene su usluge opskrbe artiklima s jednogmjesta po najpovoljnijim cijenama, pružanje raznih konzultantskihusluga, definiranja ključnih pokazatelja poslovanja, marketinga islično.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Poslovodstvo koncerna Agrokor predstavilo je danas novi model suradnje između svog veleprodajnog centra (Velpro centar) i malih trgovaca Hrvatske, a kao bitne odrednice tog modela navedene su usluge opskrbe artiklima s jednog mjesta po najpovoljnijim cijenama, pružanje raznih konzultantskih usluga, definiranja ključnih pokazatelja poslovanja, marketinga i slično.

Kako je istaknula starija izvršna potpredsjednica za strategijske poslove Agrokora Ljerka Puljić, riječ je o sveobuhvatnom partnerskom modelu koji će omogućiti prijenos naprednih standarda poslovanja u male trgovine, što bi im trebalo pomoći da u jeku nadolazeće strane konkurencije opstanu i učvrste svoju poziciju na tržištu.

Puljić je podsjetila kako je Velpro namijenjen prvenstveno za potrebe malih i srednjih trgovačkih poduzetnika koji na jednom mjestu mogu obaviti cjelokupnu opskrbu za potrebe vlastitog poslovanja. Tako kupci na jednom mjestu mogu pronaći više od 12.000 artikala, a proizvodi domaćih proizvođača u ukupnom su asortimanu prisutni s više od 75 posto udjela.

U sklopu Velpro-a Hrvatska danas je 11 veleprodajnih centara koji pokrivaju cijelu zemlju, a od lipnja ove godine napravljen je i iskorak van hrvatskih granica, otvaranjem Velpro cash&carry u Sarajevu.

Predsjednik Ceha trgovine Hrvatske obrtničke komore Boris Vukelić istaknuo je kako s Velpro-om danas surađuje oko 5.000 malih trgovaca, no očekuje da će taj broj rasti.

Izvršni direktor projekta Ante Todorić kazao je kako plan prometa Velpra za ovu godinu iznosi 1,8 milijardi kuna, a za 2005. godinu 2,05 milijardi kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙