FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12,30 SATI

ZAGREB, 30. rujna 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događajado 12,30 sati:
ZAGREB, 30. rujna 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar istaknuo je danas da pripreme za kvalifikacijsku utakmicu protiv Bugarske za SP 2006., koja se igra 9. listopada u Zagrebu, donose jednu važnu novinu. Naime, svaki reprezentativac će dobiti CD s karakteristikama protivničkih igrača protiv kojih će se sučeliti u utakmici s Bugarskom. Utakmicu s Bugarskom Kranjčar je naznačio kao ključnu u kvalifikacijama, posebno nakon hrvatske pobjede u gostima kod Švedske. "Pobjedom protiv Bugarske bili bismo već u Salzburgu, a do Njemačke onda ostaje samo 50-tak km", našalio se Kranjčar. Malo zabrinutosti u hrvatski je tabor donijela vijest o ozljedi Ivice Olića, koji je prema prvim informacijama u jučerašnjem dvoboju Lige prvaka protiv PSG-a ozlijedio zadnju ložu i najvjerojatnije neće biti na raspolaganju za utakmicu protiv Bugarske. Više informacija o zdravstvenom stanju napadača moskovskog CSKA izbornik bi trebao dobiti tijekom dana. "Olićev izostanak bio bi veliki hendikep, ali sada se pokazuje kako je bilo dobro što smo pozvali Boška Balabana, kojem se otvara put da možda postane igrač odluke", rekao je Kranjčar, dodavši kako ne namjerava nikoga dodatno zvati u reprezentaciju umjesto Olića.

ZAGREB - Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije (U-21) Slaven Bilić za kvalifikacijsku utakmicu protiv Bugarske za plasman na Europsko prvenstvo pozvao je 22 igrača. U odnosu na susrete protiv Mađarske i Švedske nedostaju petorica - Igor Vidaković, Igor Gal, Marko Marić, Marko Janjetović, Zedi Ramadani i Hrvoje Čustić. Nova imena na popisu su Tomislav Labudović, Ognjen Vukojević i Karlo Primorac. Reprezentativci se okupljaju u nedjelju, 3. listopada, u zagrebačkom hotelu Laguna, a zatim odlaze u svoju bazu u Tuheljske Toplice. Utakmica se igra u petak, 8. listopada, na stadionu Radnika u Velikoj Gorici. Na popisu su: Tomislav Vranjić (Cibalia), Ivan Mance (Varteks), Luka Vučko (Hajduk), Neven Vukman (Varteks), Dario Bodrušić (Slaven Belupo), Tomislav Labudović (Zagreb), Ivica Vrdoljak (Zagreb), Josip Mišić (Osijek), Mladen Pelaić (Zagreb), Goran Mujanović (Varteks), Hrvoje Čale (Inter Zaprešić), Leon Benko (Varteks), Mario Grgurović (Hajduk), Ante Tomić (Dinamo), Luka Modrić (Inter Zaprešić), Ognjen Vukojević (Slaven Belupo), Filip Marčić (Bordeaux), Eduardo Da Silva (Dinamo), Goran Ljubojević (Dinamo), Danijel Cesarec (Akratitos), Karlo Primorac (Osijek), Steven Rivić (St. Truiden).

SOELDEN - Austrijski skijaš Christian Mayer propustit će uvodnu utrku nove sezone u 24. listopada u Soeldenu. Mayer je tijekom treninga superveleslaloma nezgodno pao te je slomio lijevu nogu. Zbog toga će morati mirovati najmanje četiri tjedna. Sreća u nesreći je što neće morati na operaciju.

LONDON - Engleski premierligaš Crystal Palace potpisao je jednogodišnji ugovor s bivšim veznjakom AEK-a Vassilisom Lakisom (28). Lakis je na EP u Portugalu upisao dva nastupa za grčku reprezentaciju. Oba puta ušao je u igru s klupe za pričuve. "Oduševljeni smo što smo uspjeli dobiti igrača njegovih kvaliteta", izjavio je trener Crystal Palacea Iain Dowie.

ZAGREB - Rezultati 2. kola nogometne Lige prvaka:

SKUPINA E

ROSENBORG TRONDHEIM - ARSENAL LONDON 1:1 (Roar Strand 52/Frederik Ljungberg 6=

PSV EINDHOVEN - PANATHINAIKOS ATENA 1:0 (Jan Vennegoor of Hesselink 80)

SKUPINA F

AC MILAN - CELTIC GLASGOW 3:1 (Andrij Ševčenko 8, Filippo Inzaghi 89, Andrea Pirlo 90+1/Stanislav Varga 74)

BARCELONA - ŠAHTAR DONJECK 3:0 (Deco 15, Ronaldinho 63-11m, Samuel Eto'o 89)

SKUPINA G

ANDERLECHT BRUXELLES - INTER MILANO 1:3 (Walter Baseggio 90+4/Obafeme Martins 9, Adriano 51, Dejan Stanković 55)

WERDER BREMEN - VALENCIA 2:1 (Miroslav Klose 60, Angelos Haristeas 84/Vicente 2)

SKUPINA H

CHELSEA - PORTO 3:1 (Aleksej Smertin 7, Didier Drogba 50, John Terry 71/Benny Mcarthy 68)

CSKA MOSKVA - PARIS SG 2:0 (Sergej Semak 64, Wagnera Love 77-11m).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙