FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počinje proces spajanja Jadran-turista i Anite

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Hotelske tvrtke Jadran-turist izRovinja i vrsarska Anita, obje u sastavu Adris grupe, započele supostupak spajanja u jedno poduzeće koji bi prema predviđanjima trebaobiti dovršen do 1. ožujka 2005. godine.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Hotelske tvrtke Jadran-turist iz Rovinja i vrsarska Anita, obje u sastavu Adris grupe, započele su postupak spajanja u jedno poduzeće koji bi prema predviđanjima trebao biti dovršen do 1. ožujka 2005. godine.

Time je, kako u današnjoj objavi za medije Adris grupe ističe predsjednik nadzornih odbora obje tvrtke Ante Vlahović, započeo proces ostvarenja koncepta kompleksnog strateškog razvoja u Adria Resortsu, turističkoj diviziji Adris grupe. Taj se razvoj, dodaje, kreće u pravcu izgradnje destinacije kao branda, odnosno sveukupne buduće turističke ponude u destinaciji Rovinj-Vrsar.

Iz Adris grupe napominju i da je Rovinj-Vrsar zapravo prva destinacija s kojom započinje projekt nove strateške orijentacije ka kreiranju destinacije kao cjelovitog turističkog proizvoda.

U sklopu toga projekta u 2005. trebala bi krenuti i intenzivna ulaganja u obnovu postojećih kapaciteta u Rovinju i Vrsaru. Cilj tih ulaganja je da se u iduće tri godine obnove svi turistički proizvodi te redefinira projektna dokumentacija sa potrebnim suglasnostima za izgradnju novih.

Planiraju se i ulaganja u edukaciju zaposlenika te u nove sadržaje i aktivnosti u suradnji s lokalnom samoupravom, turističkim zajednicama i drugim gospodarskim subjektima na tom području.

Na postupak spajanja Jadran-turista i Anite prethodnu suglasnost dali su Nadzorni odbori obje tvrtke na svojoj jučerašnjoj zajedničkoj sjednici.

U vlasništvu Adris grupe odnosno Adria Resortsa je, po podacima sa Zagrebačke burze, 77,66 posto dionica Jadran-turista i 85,33 posto dionica Anite.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙