FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Magla u Posavini, te u Lici i Gorkom kotaru

ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta promet je srednjejakosti i promet se odvija bez zastoja, a usporeno se vozi dionicamacesta na kojima traju radovi, te područjima u kojima još ima magle,uglavnom u Posavini te u kotlinama Like i Gorskog kotara, izvijestioje u 9,30 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta promet je srednje jakosti i promet se odvija bez zastoja, a usporeno se vozi dionicama cesta na kojima traju radovi, te područjima u kojima još ima magle, uglavnom u Posavini te u kotlinama Like i Gorskog kotara, izvijestio je u 9,30 sati Hrvatski auto-klub.

Odroni kamenja i zemlje mogući su na cestama u gorskim predjelima i u usjecima duž Jadranske magistrale.

Zbog radova je od 9 sati zatvorena lijeva cijev tunela Brinje na autocesti A1 Zagreb-Split, pa se promet odvija dvosmjerno desnom cijevi.

Zbog sanacije kolnika, do 30. rujna zatvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Promet ide obilazno: D32 od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja, te dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica i obratno.

Za sav je promet zatvorena dionica D503 Polača-Šopot, pa se promet na relaciji Biograd-Benkovac do spoja na autocestu odvija smjerom Biograd-Pakoštane-Vrana-Benkovac, odnosno Biograd-Pakoštane-Vrana sa spojem na autocestu.

Do 1. listopada, zbog radova, zatvorena je dionica ceste D5 Veliki Zdenci-Donji Daruvar, a za to se vrijeme vozi obilazno: Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Donji Daruvar i obratno.

Pojačan je teretni promet preko graničnog prijelaza Macelj u oba smjera.

Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prolaze bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙