FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jaka bura u priobalju

ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Zbog jake bure, za autobuse na kat,motocikle i vozila s kamp-prikolicom zatvoreni su Paški i Krčki most,te dionica Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena,izvijestio je u 13,50 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Zbog jake bure, za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicom zatvoreni su Paški i Krčki most, te dionica Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena, izvijestio je u 13,50 sati Hrvatski auto-klub.

Jak bočni vjetar usporava promet na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, te na autocesti A1, Gornja Ploča-Maslenica, pa se između južnog portala tunela Sv. Rok i vijadukta Božići i vijadukta Rovanjska i Masleničkog mosta vozi uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Kolnici su suhi u većem dijelu Hrvatske.

Na većini cesta promet je slab ili srednje jakosti i odvija se bez poteškoća. Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta s radovima u tijeku.

Do 1. listopada, zbog obnove propusta, zatvorena je dionica ceste D5 Veliki Zdenci-Donji Daruvar, a za to se vrijeme vozi obilazno: Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Donji Daruvar i obratno.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška pojačan je promet osobnih vozila na ulazu u Hrvatsku, a na izlazu je pojačan promet teretnih vozila preko Maclja i Bregane, no nema dužih čekanja.

Na ostalim graničnim prijelazima također nema dužeg zadržavanja.

U trajektnu luku Mišnjak na otoku Rabu pojačan je priljev vozila, ali nema dužeg čekanja na ukrcaj. I na ostalim linijama trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙