FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Dionica D 1 Slunj-Karlovac puštena promet

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Državna cesta D1 na dioniciSlunj-Karlovac od 19 sati puštena je u promet za sva vozila, dok jedionica autoceste A1 od čvora Sv.Rok-Posedarja (što uključuje iMaslenički most) zatvorena za sve skupine vozila zbog olujnog vjetra,izvijestio je večeras u 19,30 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Državna cesta D1 na dionici Slunj-Karlovac od 19 sati puštena je u promet za sva vozila, dok je dionica autoceste A1 od čvora Sv.Rok-Posedarja (što uključuje i Maslenički most) zatvorena za sve skupine vozila zbog olujnog vjetra, izvijestio je večeras u 19,30 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog teže prometne nesreće koja se dogodila na dionici D56 Klis-Drniš, od 18,20 sati promet je obustavljen i odvija se obilazno.

Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice-čvora Oštrovica, olujni udari vjetra onemogućuju prometovanje teretnim motornim vozilima iznad 3,5 tona, vozilima s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima.

Također jak vjetar puše i na dionici Čavli-čvor Oštrovica.

Paški most i dionica D8 Bakar(Vidikovac)-Novi Vinodolski-Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena zatvoreni su za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat,vozila koja vuku kamp prikolicu, motocikle, kombije kao i dostavna vozila), dok je Krčki most zatvoreni za I skupinu vozila (autobuse na kat, vozila koja vuku kamp prikolicu te motocikle).

U gotovo cijeloj Hrvatskoj ceste su mokre i skliske od kiše koja pada, a vidljivost je otežana. Promet je posvuda pojačan.

Na graničnom prijelazu Bajakovo na izlazu iz Hrvatske kolona teretnih vozila na prijelaz granice čeka satima, dok je na GP Macelj povremeno pojačan promet osobnih vozila na ulazu u Hrvatsku, a teretnih na izlazu iz Hrvatske.

Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju redovno.

Trajekti prema otoku Pagu i otoku Rabu zbog jake bure do daljnjega su u prekidu. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙