FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U IZRAELSKOM ZRAČNOM NAPADU NA GAZU EKSPLODIRAO AUTOMOBIL

GAZA, 27. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Izraelski su helikopteri uponedjeljak na jugu pojasa Gaze ispalili nekoliko raketa na automobil u kojemu se nalazio palestinski militant, vodeći aktivist Odbora zanarodni otpor Mohamed Abu Nsair, pri čemu su osim njega nastradali icivili, izvijestili su palestinski svjedoci.
GAZA, 27. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Izraelski su helikopteri u ponedjeljak na jugu pojasa Gaze ispalili nekoliko raketa na automobil u kojemu se nalazio palestinski militant, vodeći aktivist Odbora za narodni otpor Mohamed Abu Nsair, pri čemu su osim njega nastradali i civili, izvijestili su palestinski svjedoci.

Oni su kazali novinarima kako vjeruju da je meta izraelskog napada bio Mohamed Abu Nsair, vodeći aktivist Odbora za narodni otpor. Liječnici su izvijestili kako je Abu Nsair u napadu ozlijeđen, a u istom je napadu ozlijeđeno i nekoliko Palestinaca.

Napad je uslijedio dan nakon ubojstva palestinskog militanta, pripadnika skupine Hamas u sirijskom glavnom gradu Damasku.

Jutros je izraelska vojska ubila trojicu Palestinaca u pojasu Gaze, a židovski doseljenik na Zapadnoj obali ubio je još jednog Palestinca. Rano jutros u Jeninu je izraelska vojska pokrenula akciju širokih razmjera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙