FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA 9390 : "SHARON: POVLAČENJE..."

ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti koja jeobjavljena pod naslovom "Sharon: povlačenje iz Gaze će trajati 2tjedna" unesu ispravak koji se odnosi na broj tjedana potrebnih zapovlačenje. Naime radi se o 12 a ne o dva tjedna.

Ispravak vijesti br. 9390

SHARON: POVLAČENJE IZ GAZE ĆE TRAJATI 2 TJEDNA

ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti koja je objavljena pod naslovom "Sharon: povlačenje iz Gaze će trajati 2 tjedna" unesu ispravak koji se odnosi na broj tjedana potrebnih za povlačenje. Naime radi se o 12 a ne o dva tjedna.

Ispravna vijest glasi:

SHARON: POVLAČENJE IZ GAZE ĆE TRAJATI 12 TJEDANA

JERUZALEM, 22. rujna (Hina/AFP)- Izraelski premijer Ariel Sharon ocijenio je u srijedu navečer da će povlačenje iz pojasa Gaze biti izvedeno tijekom dvanaest tjedana u ljeto 2005.

"Radi se o vrlo složenoj i teškoj operaciji koja će se odvijati tijekom dvanaest tjedana u ljeto 2005.", izjavio je Sharon u interviewu na izraelskoj državnoj televiziji.

U 2005. godini Sharon namjerava evakuirati pojas Gaze i 21 naselje kao i četiri izolirana naselja na sjeveru Zapadne obale u sklopu njegovog plana razdvajanja od Palestinaca.

Sharon je 6. lipnja postigao načelni sporazum svoje vlade za taj plan, unatoč jakim otporima u vlastitoj stranci Likud i oporbe doseljenika Zapadne obale i pojasa Gaze.

(Hina) xtm ysb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙