FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U GAZI I NA ZAPADNOJ OBALI POGINULA ČETVORICA PALESTINACA

JENIN, 27. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska ubila je uponedjeljak trojicu Palestinaca u Pojasu Gaze dok je jedan Palestinacpoginuo od ruke židovskog naseljenika na Zapadnoj obali gdje je ranoujutro, u Jeninu, izraelska vojska pokrenula operaciju širihrazmjera.
JENIN, 27. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska ubila je u ponedjeljak trojicu Palestinaca u Pojasu Gaze dok je jedan Palestinac poginuo od ruke židovskog naseljenika na Zapadnoj obali gdje je rano ujutro, u Jeninu, izraelska vojska pokrenula operaciju širih razmjera.

Na sjeveru Gaze, dva su Palestinca pokušala podmetnuti bombu kod sigurnosne ograde, no primjećeni su te su u pucnjavi izraelskih vojnika poginuli. Palestinska skupina Odbor narodnog otpora objavila je da se radi o njihovim pripadnicima.

Na jugu Pojasa Gaze, u Khan Younesu, izraelskim hicima je ubijen 60-godišnji Palestinac.

U području Nablusa, na sjeveru Zapadne obale, židovski naseljenik je kod naselja Elon Moreh otvorio vatru na 41-godišnjeg Sayyela Jibara i usmrtio ga.

Izraelski radnik, zadužen za osiguranje radnika koji obavljaju radove na sigurnosnoj ogradi na Zapadnoj obali, nije ubijen, kako se prethodno objavilo, već je izvršio samoubojstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙