FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaplijenjeno 3500 šteka cigareta

SLAVONSKI BROD, 27. rujna 2004. (Hina) - Djelatnici Policijske upravebrodsko-posavske jutros su na autocesti Zagreb - Lipovac kod mjestaLužani zaplijenili 3500 šteka cigareta, što je ove godine najvećakoličina zaplijenjenih krijumčarenih cigareta.
SLAVONSKI BROD, 27. rujna 2004. (Hina) - Djelatnici Policijske uprave brodsko-posavske jutros su na autocesti Zagreb - Lipovac kod mjesta Lužani zaplijenili 3500 šteka cigareta, što je ove godine najveća količina zaplijenjenih krijumčarenih cigareta.

Vrijednost zaplijenjene pošiljke na tržištu se procjenjuje na oko 50 tisuća eura, a cigarete su otkrivene u teretnom vozilu marke "mercedes sprinter" osječkih registracija kojim je upravljao 27-godišnji M.S., državljanin Bosne i Hercegovine, rečeno je na izvanrednoj konferenciji za novinare u PU brodsko-posavskoj.

Glasnogovornik policije Franjo Galić rekao je kako je policija u 5,50 sati zbog krivudanja kolnikom autoceste zaustavila spomenuti teretni automobil. Pregledom vozila uočena je veća količina cigareta za koju vozač nije imao dokumentaciju.

Vozač je priveden u policijsku postaju zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedopuštene trgovine.

To je već treća zapljena krijumčarenih cigareta u zadnja dva tjedna na području Policijske uprave brodsko-posavske. Ukupno je zaplijenjeno više od pet i pol tisuća šteka raznih cigareta. Dva pokušaja krijumčarenja međusobno su povezana pa u policiji vjeruju da su zadali teži udarac nedopuštenoj trgovini cigaretama na tom području.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙