FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

BERLIN - Njemačka telekomunikacijska tvrtka je objavila da razvija prvi mobilni telefon koji će korisnika obavijestiti ako mu smrdi iz usta ili ako on smrdi. Telefon će imati sićušan čip, manji od milimetra, za otkrivanje neugodnih mirisa, rekla je glasnogovornica Siemens Mobilea. Dodala je da mobitel u neposrednoj blizini otkriva sve, od neugodna zadaha i alkohola do atmosferskih plinova.

KUALA LUMPUR - Jedan je 70-godišnji Malezijac slučajno ubio dvije godine mlađu suprugu misleći da je majmun koji mu krade voće iz voćnjaka iza kuće, objavile su u srijedu novine u Kuala Lumpuru. Nesreća se dogodila kada se supruga uz pomoć ljestava popela na stablo i počela brati mangustan, vrstu tropskog voća. Njezin suprug je bio u kući i čuo šuštanje lišća. Pomislivši da je riječ o majmunu koji mu krade voće, uzeo je pušku i ispalio dva hica koji su pogodili nesretnu ženu u glavu i prsa. Na putu do bolnice žena je umrla. Policija je 70-godišnjaku oduzela oružje, ali ga nije uhitila.

NEW DELHI - Strah od duha koji kuca na vrata i miriše na losion poslije brijanja natjerao je prestižnu školu za statističare u glavnom indijskom gradu da zatvori svoja vrata. Studenti indijskog Instituta za statistiku tvrde da duh pokojnog učenika kuca po vratima unutar škole i gura ih na hodnicima i stepenicama, ostavljajući pritom mirisni trag losiona poslije brijanja i dima cigareta. Studenti smatraju da je riječ o duhu njihovog kolege s prve godine koji je prošlog mjeseca umro od rijetke srčane bolesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙