FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Župan Bubalo: ne odustajemo od koridora 5c

OSIJEK, 27. rujna(Hina) - Župan Krešimir Bubalo na današnjem jesastanku s gradonačelnicima i načelncima gradova i općinaOsječko-baranjske županije izjavio kako nema govora o odustanku odgradnje koridora 5c kroz tu županiju te da je razminiranje dijelatrase završeno ili je u tijeku.
OSIJEK, 27. rujna(Hina) - Župan Krešimir Bubalo na današnjem je sastanku s gradonačelnicima i načelncima gradova i općina Osječko-baranjske županije izjavio kako nema govora o odustanku od gradnje koridora 5c kroz tu županiju te da je razminiranje dijela trase završeno ili je u tijeku.

Nakon sastanka župan Bubalo je izjavio kako je bio iznenađen kad je u medijima pročitao da se odustaje od gradnje toga koridora.

Naravno, ta će se važna prometnica graditi i ona je neobično važna upravo za Osječko-baranjsku županiju, istaknuo je župan.

U povodu današnjeg sastnka s načelnicima i gradonačelnicma župan Bubalo je podsjetio kako su jedinice lokalne samouprave obvezne izraditi kvalitetne programe razvoja i svojih potreba radi izradbe županijskog proračuna za sljedeću godinu. Takvi programi imaju velike izglede da se ostvare, a zajednički prioriteti su, među ostalima, gradnja natapnog sustava i uređenje kanalske mreže, kazao je župan Bubalo.

Na upit kakva je suradnja ministarstava i Vlade s Osječko-baranjskom županijom, odgovorio je da su "zadovoljni tom suradnjom, o čemu svjedoči i nedavna Vladina sjednica u Osijeku i česti dolasci i potopra resornih ministara županijskim razvojnim projektima". Za početak listopada najavio je dolazak ministra mora, turizma, prometa i razvitka Božidara Kalmete.

Posebno važnim ocijenio je uvođenje u prosincu brzog vlaka na pruzi Osijek - Zagreb, koji će tu udaljenost svladavati za tri sata.

(Hina) xvs yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙