FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ: POLJSKA NAM PRUŽA PUNU POTPORU ZA EUROATLANTSKE INTEGRACIJE - KRAĆA VERZIJA

VARŠAVA, 27. rujna 2004. (Hina) - Snažna poljska potpora hrvatskomčlanstvu u EU i NATO, te jačanje gospodarske suradnje bile su temekoje su dominirale sastankom poljskog i hrvatskog predsjednikaAlexandera Kwasniewskog i Stjepana Mesića u Varšavi.
VARŠAVA, 27. rujna 2004. (Hina) - Snažna poljska potpora hrvatskom članstvu u EU i NATO, te jačanje gospodarske suradnje bile su teme koje su dominirale sastankom poljskog i hrvatskog predsjednika Alexandera Kwasniewskog i Stjepana Mesića u Varšavi.

"Poljska nam pruža otvorenu i nedvosmislenu potporu za euroatlanske integracije. Mi ćemo na svim nivoima koristiti poljska iskustva, a oni će u njihovu pružanju biti nesebični", rekao je predsjednik Mesić na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji.

Poljski je predsjednik naglasio da njegova zemlja Hrvatskoj može pružiti potporu na tri razine: političkoj, ekspertnoj i emotivnoj.

"Odlučnu političku potporu već dajemo, na ekspertnoj razini možemo pomoći u izgradnji pravih okvira za pristup u EU i treće možemo s Hrvatskom podijeliti emotivna iskustva u pregovaranju i samom pristupu", rekao je Kwasniewski.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙