FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ STIGAO U VARŠAVU I POČEO RAZGOVORE S KWASNIEWSKIM

VARŠAVA, 27. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićdoputovao je u ponedjeljak prije podne u Varšavu i odmah se nakonceremonije svečanog dočeka uputio na razgovore sa svojim kolegom idomaćinom Aleksandrom Kwasniewskim.
VARŠAVA, 27. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić doputovao je u ponedjeljak prije podne u Varšavu i odmah se nakon ceremonije svečanog dočeka uputio na razgovore sa svojim kolegom i domaćinom Aleksandrom Kwasniewskim.

Nakon kraćeg susreta u četiri oka, dvojici će se predsjednika pridružiti i članovi državnih izaslanstava. Prema očekivanjima, razgovori bi trebali biti usmjereni na jačanje gospodarske suradnje dviju zemalja te na oblike poljske pomoći i potpore u hrvatskom približavanju Europskoj uniji.

Po završetku tiskovne konferencije, dvojica će se predsjednika zajedno uputiti na poljsko-hrvatski gospodarski forum i obratiti sudionicima.

Mesić ce službeni posjet Poljskoj zaključiti istoga dana susretima s predsjednikom poljskog parlamenta Jozefom Oleksyjem i predstavnicima hrvatske zajednice u Poljskoj.

Kwasniewski i Mesić nedjelju su proveli u neformalnom druženju i razgovorima u Gdanjsku, gdje poljski predsjednik ima jednu od svojih rezidencija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙