FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LAVROV: BEZ DVOSTRUKIH MJERILA U BORBI PROTIV TERORIZMA

ZAGREB, 27. rujna 2004. (Hina) - Važni element borbe protiv terorizmaje izbjegavanje "dvostrukih mjerila", izjavio je ruski ministarvanjskih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za jedne novine, aprenijela je u ponedjeljak agencija RIA novosti.
ZAGREB, 27. rujna 2004. (Hina) - Važni element borbe protiv terorizma je izbjegavanje "dvostrukih mjerila", izjavio je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za jedne novine, a prenijela je u ponedjeljak agencija RIA novosti.

"Teroriste ne smijemo dijeliti na loše i dobre. Moramo imati jednak pristup, kako i zaslužuju, da bi naša borba bila učinkovita", rekao je Lavrov u intervjuu za Rosijskuju gazetu objavljenom u ponedjeljak.

"Teroristi su samo instrumenti i treba se boriti protiv pojave terorizma u cjelosti. Ne smiju se izgubiti iz vida oni koji ga financiraju, sponzoriraju i inspiriraju", istaknuo je ministar.

Prema njegovim riječima, upravo s tim ciljem Rusija je predložila na Općoj skupštini UN-a prošlog tjedna da Vijeće sigurnosti UN-a sastavi jedinstveni popis osoba i organizacija umiješanih u terorizam.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙