FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BESLAN: DESETAK MRTVIH IZNESENO IZ ŠKOLE, DVJESTOTINJAK OSOBA HOSPITALIZIRANO

ZAGREB, 3. rujna 2004. (Hina) - Desetak mrtvih tijela izneseno je izškole u Beslanu, a dvjestotinjak je osoba hospitalizirano, dok okoškole i dalje odjekuju eksplozije i intenzivna pucnjava, javila je RIANovosti.
ZAGREB, 3. rujna 2004. (Hina) - Desetak mrtvih tijela izneseno je iz škole u Beslanu, a dvjestotinjak je osoba hospitalizirano, dok oko škole i dalje odjekuju eksplozije i intenzivna pucnjava, javila je RIA Novosti.

Prema izjavama novinara i očevidaca, iz zgrade škole u Beslanu izneseno je desetak mrtvih tijela. Još uvijek nije poznato koliko se točno osoba nalazilo u zgradi škole.

Iznad škole ponovo kruže ruski helikopteri, a snage sigurnosti pokušavaju spriječiti teroriste da pobjegnu u grad i izgube se u gomili ljudi. Neki od njih su navodno pobjegli u smjeru željezničkog čvora u gradu, navodi Tass. Prema izjavama očevidaca, najmanje pet otmičara je ubijeno.

Snage sigurnosti imaju pod kontrolom gotovo cijelu školsku zgradu, javlja Interfax.

Prema Itar-Tssu, specijalne snage su napravile rupu u zidu školske zgrade kako bi taoci mogli pobjeći. Reutersov novinar Oliver Bullough izvijestio je da je vidio kako se tri oklopna trasportera s dobro naoružanim vojnicima približavaju školi.

Vozila hitne pomoći i privatna vozila evakuiraju ranjenike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙