FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UBIJEN NAJTRAŽENIJI PAKISTANSKI TERORIST

ISLAMABAD, 26. rujna 2004. (Hina/AFP) - Pripadnici sigurnosnih snagaubili su u nedjelju najtraženijeg pakistanskog terorista, koji jenavodno upleten u pokušaj ubojstva predsjednika Perveza Musharrafa ioptužen za ubojstvo američkoga novinara Daniela Pearla, priopćili supakistanski dužnosnici.
ISLAMABAD, 26. rujna 2004. (Hina/AFP) - Pripadnici sigurnosnih snaga ubili su u nedjelju najtraženijeg pakistanskog terorista, koji je navodno upleten u pokušaj ubojstva predsjednika Perveza Musharrafa i optužen za ubojstvo američkoga novinara Daniela Pearla, priopćili su pakistanski dužnosnici.

Amjad Farooqi, za kojim je raspisana nagrada od 330 tisuća dolara, ubijen je u pucnjavi u Nawabshahu (270 km od Karachija) u pokrajini Sind, rekao je za AFP dužnosnik sigurnosnih snaga tražeći da ostane anoniman.

Glasnogovornik mjesne policije prije je izvijestio da su snage sigurnosti u operaciji u Nawabshahu ubile navodnoga člana al-Qaide i uhitile još trojicu Pakistanaca za koje se sumnja da pripadaju mreži Osame bin Ladena.

Novinar Daniel Pearl otet je 23. siječnja 2002. u Karačiju, a njegova je smrt objavljena 22. veljače 2002. nakon emitiranja snimke njegova pogubljenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙