FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: zbog radova privremena regulacija prometa

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice izvijestile sujutros da će zbog izmjene tračnica na željezničko-cestovnom prijelazuu kolodvoru Hrvatski Leskovac od subote, 25. rujna u 6.20 sati donedjelje, 26. rujna 2004. u 12.50 sati biti u prekidu željezničkipromet na pruzi Zagreb-Rijeka između kolodvora Hrvatski Leskovac -Horvat - Zdenčina.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice izvijestile su jutros da će zbog izmjene tračnica na željezničko-cestovnom prijelazu u kolodvoru Hrvatski Leskovac od subote, 25. rujna u 6.20 sati do nedjelje, 26. rujna 2004. u 12.50 sati biti u prekidu željeznički promet na pruzi Zagreb-Rijeka između kolodvora Hrvatski Leskovac - Horvat - Zdenčina.

Zbog toga će biti uvedena privremena regulacija prometa tako da će autobusni prevoziti putnike lokalnih putničkih vlakova na relaciji Hrvatski Leskovac - Zdenčina i obrnuto.

Putnici brzih vlakova za Rijeku i iz Rijeke bit će prevoženi autobusima na relaciji Zagreb-Karlovac i obrnuto, a putnike dvaju noćnih vlakova iz Zagreba za Split i obrnuto autobusi će prevoziti na cijeloj relaciji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙