FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NIJE POTVRĐENO POGUBLJENJE DVIJU TALIJANSKIH TAOKINJA

BAGDAD, 23. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američko veleposlanstvo u Bagdadupriopćilo je u četvrtak da nema potvrde o pogubljenju dvijutalijanskih taokinja koje je objavila skupina Organizacija džihad naInternet stranici.
BAGDAD, 23. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američko veleposlanstvo u Bagdadu priopćilo je u četvrtak da nema potvrde o pogubljenju dviju talijanskih taokinja koje je objavila skupina Organizacija džihad na Internet stranici.

"Nemamo potvrdu", kazao je glasnogovornik veleposlanstva upitan o najavi pogubljena dviju Talijanki.

Nakon najave skupine, talijanske vlasti pozvale su na najveći oprez glede te informacije koja je šokirala Italiju i izazvala tjeskobu kod obitelji dviju mladih žena.

"Mi, Organizacija džihad u Iraku, objavljujemo da je izvršena božja presuda nad dvije talijanske zatvorenice koje su smaknute", kaže se u priopćenju objavljenom na islamističkoj stranici čija autentičnost se ne može provjeriti.

U Rimu su su izvori bliski vladi smjesta javili da ne raspolažu nikakvom informacijom koja bi omogućila da se potvrdi smrt dviju mladih žena te doveli u pitanje vjerodostojnost te informacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙