FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISLAMISTI TVRDE DA SU POGUBILI TALIJANSKE TAOKINJE

DUBAI, 23. rujna 2004. (Hina/AFP) - Islamistička skupina"Organizacija džihada" tvrdi u priopćenju objavljenom u četvrtak prijezore na jednoj islamističkoj internet stranici da je "pogubila" dvijetalijanske taokinje otete 7. rujna u Iraku.
DUBAI, 23. rujna 2004. (Hina/AFP) - Islamistička skupina "Organizacija džihada" tvrdi u priopćenju objavljenom u četvrtak prije zore na jednoj islamističkoj internet stranici da je "pogubila" dvije talijanske taokinje otete 7. rujna u Iraku.

"Mi, Organizacija džihada u Iraku objavljujemo da je izvršena božja presuda nad dvije talijanske zatvorenice koje su pogubljene", stoji u priopćenju čija vjerodostojnost nije za sada potvrđena.

Talijanske vlasti za sada ne raspolažu informacijama koji bi omogućile potvrdu informacija o smrti talijanskih humanitarnih djelatnica, naveli su izvori bliski talijanskoj vladi, na koje se poziva agencija Ansa.

Dvije Talijanke su otete 7. rujna iz njihovog ureda u Bagdadu zajedno s dvoje iračkih kolega, muškarcem i ženom, koji se u tom priopćenju ne spominju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙