FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Otvorena dionica Kanfaran-Vodnjan te dionica Sisak-Popovača, kroz šumu Brezovica

ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez zastoja, nokraći su zastoji mogući na prilaznim cestama većih gradova, tedionicama cesta na kojima traju radovi, izvijestio je večeras u 19sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez zastoja, no kraći su zastoji mogući na prilaznim cestama većih gradova, te dionicama cesta na kojima traju radovi, izvijestio je večeras u 19 sati Hrvatski auto-klub.

Dionica Istarskog ipsilona, Kanfanar-Vodnjan, koja je zbog požara bila zatvorena, ponovno je otvorena za sav promet.

Za promet je ponovno otvorena i cesta D36, Sisak-Popovača, na dijelu kroz šumu Brezovica, koja je bila zatvorena poslijepodne zbog prometne nesreće.

Dionicom autoceste A1 Split-Zagreb, od viadukta Božići do Masleničkog mosta, zbog bure vožnja je ograničena na 60 kilometara na sat, a na viaduktu Rovanjska na 80 kilometara na sat.

Zbog jaka bočna vjetra, sporije se vozi i dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić.

Do 1. lipnja 2005. godine, na dijelu državne ceste D2 (Podravska magistrala) zabrana je prometa teretnim motornim vozilima, sa ili bez prikolice, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, te vozilima koja su sama ili s priključnim vozilima dulja od 14 metara, kada u tranzitu koriste dionicu Varaždin (raskrižje Ulice P. Miškine i ceste D510)-Koprivnica-Virovitica-Slatina-Našice-Osijek (čvor Osijek-zapad).

Za sav je promet, do daljnjega, zatvoren dio Jadranske magistrale (D8) od raskrižja s D54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta. Promet na relaciji Maslenica-Zadar i Maslenica-Rijeka ide obilazno D8-D54-lokalna cesta-Maslenica.

Podizni most "Tisno" između otoka Murtera i kopna do 15. rujna podiže se od 9 do 9,30 sati i od 17 do 17,30 sati.

Most u Osoru na otoku Cresu diže se svakim danom u 9 i 17,30 sati, a na ulazu u Mali Lošinj u 9 i 18 sati.

Povremeno na graničnim prijelazima Bajakovo i Županja pojačan je ulaz vozila u Hrvatsku , a na Bregani izlaz osobnih vozila.

Trajekti plove prema redu plovidbe bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙