FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: HRVATSKI PARAOLIMPIJCI ZADOVOLJNI SMJEŠTAJEM

ATENA, 20. rujna (Hina) - Prvi dani hrvatskih paraolimpijaca uParaolimpijskom selu Parintha protiču mirno i bez većih problema.
ATENA, 20. rujna (Hina) - Prvi dani hrvatskih paraolimpijaca u Paraolimpijskom selu Parintha protiču mirno i bez većih problema.

"Premda smo dobili drugi paviljon od dogovorenog zadovoljni smo smještajem i uvjetima u Selu," kazao je šef Misije hrvatske paraolimpijske reprezentacije, Ticijan Komparić.

Hrvatska reprezentacija je smještena u B bloku dijela koji se zove Pegasus. Iako je bilo dogovoreno da hrvatska vrsta bude smještena u prvom redu do službenih prostorija i restorana, kako na tom paviljonu domaćini nisu postavili rampu za osobe u kolicima, hrvatski paraolimpijci su premješetni u zgradu u drugom redu. Prvi susjedi su im Turci, Bugari, Ukrajinci, te Poljaci.

U Selu se nalazi oko 4.000 sportaša i oko 2.000 osoba iz pratnje, pa nije velika gužva. Za vrijeme trajanja Olimpijskih igara u Parinthi je boravilo oko 15.000 osoba. Selo se prostire na 1.240.000 četvornih metara, u stambenoj zoni ima 360 jednokatnih, dvokatnih i trokatnih zgrada s ukupno 2292 apartmana. Međutim, nisu svi otvoreni jer nema potrebe.

"Restoran radi 24 sata na dan i hrana nije loša. Transport je odličan i zaista nemamo većih pritužbi," kazala je atletičarka Marija Iveković, jedna od naših najvećih kandidatkinja za osvajanje paraolimpijskog odličja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙