FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OSIJEK: TIJEKOM VIKENDA sedam ALKOHOLIZIRANIH VOZAČA

OSIJEK: TIJEKOM VIKENDA sedam ALKOHOLIZIRANIH VOZAČAOSIJEK,24. kolovoza(Hina) - Tijekom regionalne akcije suzbijanjaprekršaja alkoholiziranosti sudionika u prometu i utjecaja opojnihdroga, koju su tijekom vikenda proveli djelatnici osječko-baranjskePolicijske uprave, zatečeno je sedam vozača koji su bili podutjecajem alkohola, dok ni kod jednog vozača nije utvrđena prisutnostopojnih droga u organizmu, izvijestila je danas Policijska upravaosječko-baranjska.
OSIJEK,24. kolovoza(Hina) - Tijekom regionalne akcije suzbijanja prekršaja alkoholiziranosti sudionika u prometu i utjecaja opojnih droga, koju su tijekom vikenda proveli djelatnici osječko-baranjske Policijske uprave, zatečeno je sedam vozača koji su bili pod utjecajem alkohola, dok ni kod jednog vozača nije utvrđena prisutnost opojnih droga u organizmu, izvijestila je danas Policijska uprava osječko-baranjska.

Tijekom akcije proveden je nadzor nad 591 vozačem, ukupno je utvrđeno 40 prekršaja, a 10 vozača i četiri vozila isključeni su iz prometa.

Od sedam vozača koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola najviše - 3, ih je bilo u dobi od 18 do 24 godine, a nedopuštena koncentracija alkohola u organizmu utvrđena je i kod jednog putnika na prednjem sjedištu vozila.

Uporabom uređaja za otkrivanje prisutnosti opojnih droga u organizmu obavljeno je ispitivanje nad 10 vozača, kod kojih nije utvrđeno korištenje opojnih droga.

S najvećom koncentracijom alkohola u krvi od 1,29 grama (po kilogramu tjelesne težine) zatečen je 24-godišnji hrvatski državljanin iz Podgorača, koji je, navode u policiji, do sada 21 put evidentiran zbog prometnih prekršaja, od čega tri puta zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙