FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: na većini prometnica nema zastoja

ZAGREB, 5. rujna 2004. (Hina) - Na većini hrvatskih prometnica nemazastoja, osim na dionicama gdje su radovi u tijeku, izvijestio jejutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 5. rujna 2004. (Hina) - Na većini hrvatskih prometnica nema zastoja, osim na dionicama gdje su radovi u tijeku, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A3 Slavonski Brod - Zagreb na više dionica obnavlja se kolnik, pa se uz smanjenu brzinu nekad vozi u kolonama.

Na dijelu autoceste A1 od čvora Maslenica do viadukta Rovinjska puše bura. U poslijepodnevnim i večernjim satima očekuje se pojačan promet prema unutrašnjosti na autocestama Rijeka - Zagreb i Split - Zagreb.

Danas do 18 sati privremeno se zbog Europskog prvenstva mažoretkinja zatvara dionica županijske ceste 1042 Lučko - Rakov Potok - Jastrebarsko - Draganić - Karlovac u središtu Jastrebarskog, od križanja s Ulicom bana Josipa Jelačića do križanja sa Zagrebačkom ulicom. Na snazi je privremena signalizacija prometa, a obilazak je lokalnim cestama.

Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana na izlazu su češće kolone automobila i teretnih vozila. Na Bajakovu je pojačan izlaz uglavnom teretnih vozila, a povremeno ulaz osobnih.

Trajektni promet je redovit i nema čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙