FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DODIJELJENE NAGRADE NA JMZV-U

ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - U sklopu 80. Jesenskog međunarodnogzagrebačkog velesajma danas su dodijeljene nagrade najuspješnijimizlagačima na sajamskim priredbama Energetika, Zaštita okoliša ikomunalna oprema, Promet i logistika,Graditeljstvo-sanitarije-elektroindustrija, Strojarska i metalnaindustrija, Prehrana i poljoprivreda, Eko-etno-Hrvatska, Hotelska iugostiteljska oprema, Modernpak, Tekstil-koža-obuća, Široka potrošnjate izložbi inovacija ARCA.
ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - U sklopu 80. Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma danas su dodijeljene nagrade najuspješnijim izlagačima na sajamskim priredbama Energetika, Zaštita okoliša i komunalna oprema, Promet i logistika, Graditeljstvo-sanitarije-elektroindustrija, Strojarska i metalna industrija, Prehrana i poljoprivreda, Eko-etno-Hrvatska, Hotelska i ugostiteljska oprema, Modernpak, Tekstil-koža-obuća, Široka potrošnja te izložbi inovacija ARCA.

Posebno priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa i kristalnu skulpturu dobila je tvrtka Končar, dok je priznanje za dizajn pripalo tvrtki Elka kabeli d.o.o.

Priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa dobilo je ukupno 15 tvrtki, od kojih jedna austrijska te 14 hrvatskih, među kojima su, primjerice, Agrokor, Badel 1862, Inker, Kraš, Našicecement i Večernji list.

Pohvalama za ukupan nastup nagrađeno je sedam tvrtki od kojih je četiri iz Hrvatske, te po jedna talijanska, njemačka i slovenska.

Ovom su prilikom uručene i diplome organizatorima kolektivnih izložbi 17 zemalja, kao i izlagačima sa značajnim obljetnicama kojih je nagrađeno ukupno 13.

Hrvatska zajednica tehničke kulture i Zagrebački velesajam dodijelili su danas i nagrade izlagačima na Međunarodnoj izložbi inovacija, novih tehnologija i proizvoda "Arca".

Dobitnik ovogodišnje Velike nagrade Arce je Antun Perišin sa suradnicima sa Instituta "Ruđer Bošković", i to za inovaciju prijenosnog iluminatora za fotodinamičku dijagnostiku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙