FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUPOVAC S IZASLANSTVOM MISIJE OESS-A

ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Odbora zameđuparlamentarnu suradnju Hrvatskog sabora Milorad Pupovac primio jeizaslanstvo Misije OESS-a u Hrvatskoj, predvođeno novoimenovanimvoditeljem Odjela za političke poslove Ericom Galmontom, priopćila jeu četvrtak služba za odnose s javnošću Sabora.
ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Odbora za međuparlamentarnu suradnju Hrvatskog sabora Milorad Pupovac primio je izaslanstvo Misije OESS-a u Hrvatskoj, predvođeno novoimenovanim voditeljem Odjela za političke poslove Ericom Galmontom, priopćila je u četvrtak služba za odnose s javnošću Sabora.

Izaslanstvo OESS-a zanimala su aktualna pitanja s kojima se susreću predstavnici i pripadnici srpske manjine u Hrvatskoj s naglaskom na kvalitetu suradnje s predstavnicima hrvatske Vlade, te intenzitet rješavanja problema s kojima se ta manjina susreće, dodaje se u priopćenju.

Pupovac je istaknuo da su ostala još neka pitanja koja je nužno riješiti pogotovu u pogledu vraćanja imovine, te pitanja kompenzacije oštećene imovine.

Kako se kaže u priopćenju, Pupovac se osvrnuo i na pitanje sudjelovanja pripadnika manjine u tijelima izvršne vlasti i javne uprave tj. pitanja većeg udjela u policiji, sudstvu i upravnim organima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙