FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: Otvoren novi Neckermannov centar

VARAŽDIN, 9. rujna 2004. (Hina) - U Varaždinu je danas otvoren najvećiNeckermannov logistički centar kataloške prodaje u jugoistočnoj Europina površini od 10.000 četvornih metara, a ukupna investicija vrijednaje više od 10 milijuna eura.
VARAŽDIN, 9. rujna 2004. (Hina) - U Varaždinu je danas otvoren najveći Neckermannov logistički centar kataloške prodaje u jugoistočnoj Europi na površini od 10.000 četvornih metara, a ukupna investicija vrijedna je više od 10 milijuna eura.

Tvrtka za katalošku prodaju Neckermann u tom centru namjerava zaposliti 150 novih djelatnika. S godišnjim kapacitetom od šest milijuna paketa, u novom logističkom centru pakirat će se paketi za tržište Hrvatske, Srbije i Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Harald Gutschi, član Uprave Neckermana za južnu Europu tom je prilikom naglasio da najmodernija infrastruktura, najbolje opremljeni call centar i logistika Neckermannovim kupcima jamče dobru i brzu isporuku.

Neckermann Hrvatska trenutno zapošljava 250 ljudi te godišnje ostvaruje promet od 23 milijuna eura. Neckermann kataloška prodaja Varaždin sa svojim je radom počela u rujnu 1999. godine s 12 djelatnika. Njihov prvi katalog imao je 63 stranice i tiskan je u 60.000 primjeraka, a danas u domaćinstva diljem Hrvatske Neckermann šalje više od pet milijuna tiskanica u koje ulaže oko četiri milijuna eura.

Neckermann djeluje u 17 zemlja Europe, a sa 7.500 zaposlenih ostvaruje promet od 1,8 milijardi eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙