FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREBAČKA BURZA: 3. TRANŠA OBVEZNICA KOPRIVNICE

ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Na Zagrebačkoj burzi danas je uslužbeno tržište uvrštena treća tranša obveznica Grada Koprivnice uiznosu od 20 milijuna kuna, priopćila je Zagrebačka burza.
ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Na Zagrebačkoj burzi danas je u službeno tržište uvrštena treća tranša obveznica Grada Koprivnice u iznosu od 20 milijuna kuna, priopćila je Zagrebačka burza.

Time se iznos do sada izdanih obveznica Grada Koprivnice u prvoj i drugoj tranši povećava sa 40 na 60 milijuna kuna, stoji u priopćenju.

Obveznice Grada Koprivnice prve su municipalne (gradske) obveznice u Hrvatskoj. Prva tranša uvrštena je na Zagrebačku burzu početkom srpnja, a druga sredinom kolovoza, obje u iznosu od po 20 milijuna kuna.

Uz uvrštenje na Zagrebačku burzu, obveznice Grada Koprivnice uvrštene su početkom kolovoza i u prvu kotaciju Varaždinske burze.

Obveznice su denominirane u kunama, uz fiksnu godišnju kamatnu stopu od 6,5 posto, a na naplatu će dospjeti 29. lipnja 2011. godine

Prema najavama koprivničkog Poglavarstva, financijska sredstva od prodaje obveznica koristit će se za izgradnju školskih i sportskih objekata, kao i uređenje komunalne te cestovne infrastrukture na području Koprivnice.

(Hina) xpp/xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙