FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak - radnici Željezare dobili plaće za kolovoz

SISAK, 15. rujna 2004. (Hina) - Radnicima Željezare Sisak danas jeruski "Mechel" isplatio pune plaće za kolovoz, naknade za prijevoz ijubilarne nagrade, doznaje se od glavnog povjerenika podružniceSindikata metalaca Hrvatske Mate Somića.
SISAK, 15. rujna 2004. (Hina) - Radnicima Željezare Sisak danas je ruski "Mechel" isplatio pune plaće za kolovoz, naknade za prijevoz i jubilarne nagrade, doznaje se od glavnog povjerenika podružnice Sindikata metalaca Hrvatske Mate Somića.

Mechel je jučer s Hrvatskim fondom za privatizaciju potpisao ugovor o raskidu kupoprodajnog ugovora i odlasku iz tvornice,

Kako je Somić rekao za Hinu, sindikati od Hrvatskog fonda za privatizaciju, koji je jučer preuzeo radnike od "Mechel Željezare", očekuje da što prije formira novu tvrtku i imenuje njezine odgovorne osobe kako bi radnici mogli ostvarivati prava iz radnog odnosa, zdravstvenog i mirovinskog osiguranja.

"Bit ćemo u stalnom kontaktu s predstavnicima HFP-a i vladina Ureda za socijalno partnerstvo jer nam je cilj da se pronađe kvalitetan strateški partner koji će s kvalitetnim programom jamčiti zapošljavanje što više sadašnjih željezarinih radnika, uložiti potrebna sredstva u tehnološku obnovu tvornice i što prije pokrenuti proizvodnju, jer su to glavni preduvjeti opstanka Željezare i crne metalurgije u Sisku", rekao je Somić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙