FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DAN KONČARA NA JMZV-U

ZAGREB, 15. rujna 2004. (Hina) - Prvi niskopodni tramvaj za grad Zagrebkoji će izraditi domaći konzorciji "Crotram", u čijem su satavu tvrtkeKončar Elektroindustrija, Gredelj i Đuro Đaković, na gradskim će seulicama moći vidjeti vjerovatno već u prvom kvartalu iduće godine.
ZAGREB, 15. rujna 2004. (Hina) - Prvi niskopodni tramvaj za grad Zagreb koji će izraditi domaći konzorciji "Crotram", u čijem su satavu tvrtke Končar Elektroindustrija, Gredelj i Đuro Đaković, na gradskim će se ulicama moći vidjeti vjerovatno već u prvom kvartalu iduće godine.

Kazao je to predsjednik Uprave Končar Elektroindustrije Darinko Bago na današnjem "Danu Končara" koji je održan u sklopu 80. Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma (JMZV), ocjenivši da će iduća godina za tvrtku biti "godina realizacije tramvaja".

Osvrnuvši se na poslovanje Konačara Bago je kazao kako je i u ovoj godini nastavljena tradicija uspjeha, o čemu svjedoče i poslovni rezultati za prvih šest mjeseci.

Naime, prema podacima o poslovanju koje je tvrtka dostavila Zagrebačkoj burzi u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 3,6 milijuna kuna, što je 32,3 posto više nego u istom razdoblju lani.

Ukupni su prihodi Končara u tom razdoblju iznosili 864,9 milijuna kuna, a ukupni rashodi 849,6 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙