FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UGOVOR KONČAR-INEMA I HRVATSKOG SAVEZA INFORMATIČARA

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Tvrtka Končar-INEM i Hrvatski savezinformatičara potpisali su danas ugovor o sponzorstvu koji se odnosina financiranje dijela troškova nastupa hrvatskih informatičara napredstojećoj 16. Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Ateni.
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Tvrtka Končar-INEM i Hrvatski savez informatičara potpisali su danas ugovor o sponzorstvu koji se odnosi na financiranje dijela troškova nastupa hrvatskih informatičara na predstojećoj 16. Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Ateni.

Sponzorstvo vrijedno 16 tisuća kuna ostvarit će se kroz donaciju četiri kompletna multimedijalna računala MARINA II i kroz marketinšku podršku sudjelovanja informatičara natjecatelja na Informatičkoj olimpijadi koja se održava od 11. do 18. rujna ove godine, izvijestila je danas marketinška agencija specijalizirana za informatičku djelatnosti Meritor Media.

Član Uprave Končar-INEM-a Jadranko Ahel naglasio je tom prigodom da je informatičko znanje u Hrvatskoj na zavidnoj razini, što ponajbolje dokazuju vrlo dobri rezultati na dosadašnjim natjecanjima informatičara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙