FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JAČA POTRAŽNJA ZA MAĐARSKIM MENADŽERIMA U EUROPI

BUDIMPEŠTA, 15. rujna 2004. (Hina/MTI) - I na zapadu i na istoku Europeraste potražnja za mađarskim menadžerima, objavio je danas mađarskiposlovni dnevni list Vilaggazdasag.
BUDIMPEŠTA, 15. rujna 2004. (Hina/MTI) - I na zapadu i na istoku Europe raste potražnja za mađarskim menadžerima, objavio je danas mađarski poslovni dnevni list Vilaggazdasag.

Kompilirajući podatke iz šest domaćih tvrtki za zapošljavanje i osobno savjetovanje, taj je list objavio da između 1.000 i 1.500 mađarskih menadžera radi u zapadnoj Europi te od 600 do 800 u istočnoj.

Mađarski profesionalci općenito imaju od tri do pet godina iskustva kada postanu srednje rangirani menadžeri ili vrhunski specijalci.

Omiljene destinacije za rad u inozemstvu uključuju Britaniju, Njemačku, Italiju, Belgiju i Nizozemsku. List dodaje da se mađarski menadžeri preferiraju zbog njihove inventivnosti, sposobnosti rješavanja problema i fleksibilnosti.

Većina Mađara u istočnoeuropskim državama radi kao poslovni menadžeri i šefovi operacija, ili kao direktori proizvodnje i/ili financija. Među najomiljenijim destinacijama su Poljska, Rusija, Slovačka, Ukrajina i Rumunjska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙