FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVA TURSKA VOZAČA KAMIONA OTETA JUŽNO OD TIKRITA

TIKRIT, 14. rujna 2004. (Hina/AFP) - Dvojicu vozača kamiona, turskihdržavljana, otele su u utorak nepoznate osobe južno od Tikrita,priopćio je policijski časnik u tom gradu smještenom 180 kilometarasjeverno od Bagdada.
TIKRIT, 14. rujna 2004. (Hina/AFP) - Dvojicu vozača kamiona, turskih državljana, otele su u utorak nepoznate osobe južno od Tikrita, priopćio je policijski časnik u tom gradu smještenom 180 kilometara sjeverno od Bagdada.

"Dvojicu turskih vozača kamiona otele su nepoznate osobe dok su se vozili prema Kirkuku", gradu koji je nešto sjevernije, izjavio je za AFP pukovnik Mizher Halaf, koji nije mogao dati nikakve pojedinosti o okolnostima otmice, osim kada se dogodila.

U Iraku radi nekoliko tisuća vozača kamiona iz Turske, a velik broj njih otet je otkako su u travnju počele prve otmice u Iraku. Većina ih je puštena na slobodu.

Jednog od njih, Murata Yucea otmičari su ustrijelili u srpnju.

Turski ministar vanjskih poslova potvrdio je u ponedjeljak da se turski vozač Durmus Kumdereli, kojeg je pogubila islamistička skupina i čija je smrt prikazana na Internetu, nestao u Iraku prije nekoliko dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙