FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U IRAKU OTET JOŠ JEDAN TURSKI VOZAČ

DUBAI, 4. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Jedna je iračka islamističkaskupina otela turskog vozača i zaprijetila da će mu odrubiti glavu neprestane li njegov poslodavac surađivati s američkim snagama, objavilaje u subotu televizija Al Arabiya.
DUBAI, 4. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Jedna je iračka islamistička skupina otela turskog vozača i zaprijetila da će mu odrubiti glavu ne prestane li njegov poslodavac surađivati s američkim snagama, objavila je u subotu televizija Al Arabiya.

Ta televizija sa sjedištem u Dubaiju prikazala je snimku na kojoj muškarac sijede brade sjedi, a iza leđa mu piše "Islamski pokret otpora, brigade Nu'man".

"Upozoravamo sve turske tvrtke koje posluju s okupacijskim snagama da prestanu. Ako tvrtke ne odgovore u roku od dva dana, ovomu ćemo muškarcu odrubiti glavu", rekao je jedan od trojice muškaraca na snimci.

Prikazane su i osobne isprave otetog, kojemu je prezime Soyadi, a otmičari su rekli da mu je ime Medhat. Upozorenje su uputili i kuvajtskoj tvrtci "al-Safr" koja surađuje s "al-Inayom", turskom tvrtkom poslodavcem otetoga.

Iračka vlada koja surađuje s koalicijskim snagama pod američkim vodstvom, na mukama je jer pobunjenici sve češće otimaju strance, a turski vozači česta su meta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙