FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CTN UVODI POSEBNU PONUDU JEFTINIJIH KARATA

ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Zračni prijevoznik Croatia Airlines(CTN) od 1. do 30. studenoga uvodi posebnu ponudu s povoljnijimcijenama jednosmjernih karata na svojim međunarodnim letovima, izvijestili su danas iz te tvrtke.
ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Zračni prijevoznik Croatia Airlines (CTN) od 1. do 30. studenoga uvodi posebnu ponudu s povoljnijim cijenama jednosmjernih karata na svojim međunarodnim letovima, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Cijene će se, zavisno od odredišta, kretati od 80 do 120 eura.

Tako će tijekom studenoga cijena jednosmjerne karte za letove iz Zagreba u europska odredišta Croatia Airlinesa i obratno, kao i za letove iz Splita u Rim, iznositi 80 eura.

Cijena jednosmjerne karte za izravne letove iz Dubrovnika u London, iz Splita i Dubrovnika u Frankfurt te iz Splita u Beč, iznosit će 85 eura, a za letove iz Zadra i Pule u europska odredišta 95 eura. Za letove iz Splita i Dubrovnika cijena je 100 eura, ako se putuje preko Zagreba. Ista cijena vrijedit će za putovanja iz europskih odredišta za Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik, također ako se putuje preko Zagreba.

Za letove iz Sarajeva i Skoplja u europska odredišta kao i obratno, ako se putuje preko Zagreba, cijena jednosmjerne karte iznosit će 120 eura.

U tvrtki napominju kako u cijenu nije uključena aerodromska pristojba. Rezervacije se mogu obaviti u razdoblju od 20. rujna do 15. listopada, a broj sjedala po posebnoj ponudi je ograničen.

(Hina) xpp/xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙