FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ĐAKOVŠTINA: 1,8 MILIJUNA KUNA NETO DOBITI

ĐAKOVO/ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Tvrtka koja se baviproizvodnjom i prodajom prehrambenih proizvoda i žitarica Đakovštinad.d. u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 1,8milijuna kuna, što je 73,2 posto više nego u istom razdoblju prošlegodine.
ĐAKOVO/ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom prehrambenih proizvoda i žitarica Đakovština d.d. u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 1,8 milijuna kuna, što je 73,2 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.

Kako stoji u pojašnjenju poslovanja koje je ta tvrtka dostavila Zagrebačkoj burzi, ostvarena dobit rezultat je povećanja poslovnih prihoda zbog povećanja cijena proivoda, ali je još uvijek manja od planirane.

Ukupni su prihodi tvrtke u spomenutom razdoblju iznosili 104,08 milijuna kuna i bili su 26,2 posto viši, a porasli su i ukupni rashodi, za 25,6 posto, na 102,27 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji ostvareni su u iznosu od 93,8 milijuna kuna, što je porast od 26,3 posto, a prihodi od prodaje u inozemstvu povećani su sa 3,1 milijun kuna, na 4,46 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙