FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

V A Ž N A OBAVIJEST: ISPRAVAK VIJESTI HNA 2133"MIO OSIJEK ...."

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA2133 objavljenoj 27. kolovoza pod naslovom "MIO Osijek u prvompolugodištu poslovao s dobiti od 23 tisuće kuna" unesu ispravak udrugi odlomak i zamijene brojke o prihodima u zemlji i prihodima uinozemstvu.
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA2133 objavljenoj 27. kolovoza pod naslovom "MIO Osijek u prvom polugodištu poslovao s dobiti od 23 tisuće kuna" unesu ispravak u drugi odlomak i zamijene brojke o prihodima u zemlji i prihodima u inozemstvu.

Uredništvo gospodarstva

Ispravna vijest glasi:

"MIO Osijek u prvom polugodištu poslovao s dobiti od 23 tisuće kuna"

ZAGREB/OSIJEK, 27. kolovoza (Hina) - Tvrtka MIO Osijek prvo je ovogodišnje polugodište završila s dobiti od 23 tisuće kuna ili 109,09 posto većom nego u istom razdoblju prošle godine, kada je dobit bila 11 tisuća kuna, navodi se u izvješću dostavljenom Varaždinskoj burzi.

Ukupni prihodi tvrtke u prvih šest mjeseci ove godine veći su za 43,72 posto i iznosili su 33,07 milijuna kuna. Prihodi od prodaje u inozemstvu povećani su za čak 301,93 posto sa 4,3 milijuna kuna na 17,67 milijuna kuna u odnosu na lani, dok su prihodi od prodaje u zemlji smanjeni za 24,90 posto, na 12,90 milijuna kuna.

Istodobno, tvrtka u prvom polugodištu ove godine bilježi povećane ukupne rashode od 33,05 milijuna kuna, što je u odnosu na isto lanjsko razdoblje povećanje od 43,69 posto.

Uprava tvrtke kaže da će se ostvarena dobit koristiti za pokriće gubitka iz prošlih godina. Dodaje da im je likvidnost najveći problem u poslovanju, te sa državom nastoje reprogramirati dugove za poreze i doprinose. Ističu da je ostvaren planirani rezultat poslovanja uz stalno povećavanje prihoda u izvozu te smanjenje troškova poslovanja."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙