FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA NEDJELJU, 12. RUJNA

ZAGREB, 11. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zanedjelju, 12. rujna.
ZAGREB, 11. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za nedjelju, 12. rujna.

KAIRO - Pomoćnik američkog državnog tajnika William Burns, posebni izaslanik UN-a za Bliski istok Terje Roed-Larsen i irački ministar vanjskih poslova Hošjar Zebari dolaze u posjet Egiptu. Njih će trojica s egipatskim predsjednikom Hosnijem Mubarakom i ministrom vanjskih poslova Ahmedom Abulom Gietom razgovarati o stanju u regiji.

HONG KONG - Lokalni izbori u Hong Kongu. U gradskom vijeću bit će mjesta za 60 zastupnika, a očekuje se da Demokratska stranka, iako dobiva na popularnosti, neće uspjeti osvojiti većinu mandata. Prema anketama, iako tijesno, pobjedu bi trebali odnijeti prokineske stranke.

PARIZ - "Zaštita pet i pol tisuća kilometara duge francuske morske obale - i oko tisuću i pol kilometara u prekomorskim departmanima - od divlje urbanizacije i betonizacije temelji se na Zakonu o priobalju koji je u Francuskoj usvojen u siječnju 1986. godine i koji izrijekom zabranjuje svaku novu gradnju u pojasu od 100 metara kao i gradnju prometnica u pojasu od dva kilometra od mora", piše Frano Cetinić, 70 redaka.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Sanja Biluš

Prije podne: Sonja Djerasimović

Poslije podne: Domagoj Janković

Navečer: Srđan Baković

Tel: 00 385 1 4808 645

Fax: 00 385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙