FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovci: priveden zbog sumnje da je ubio suprugu

VINKOVCI, 10. rujna 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da je počinioubojstvo svoje supruge Marije Denaković (1952.) djelatnici Policijskeuprave vukovarsko-srijemske večeras su priveli poznatoga vinkovačkogugostitelja i hotelijera Antuna Denakovića (1948.), potvrdio ježupanijski državni odvjetnik Vukovarsko-srijemske županije BožidarPiljić.
VINKOVCI, 10. rujna 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da je počinio ubojstvo svoje supruge Marije Denaković (1952.) djelatnici Policijske uprave vukovarsko-srijemske večeras su priveli poznatoga vinkovačkog ugostitelja i hotelijera Antuna Denakovića (1948.), potvrdio je županijski državni odvjetnik Vukovarsko-srijemske županije Božidar Piljić.

Ubojstvo se dogodilo noću sa srijede na četvrtak u stanu, u samom središtu Vinkovaca, u Ulici kralja Zvonimira. Antun Dekanović dojavio je sutradan ujutro nakon ubojstva policiji da je pronašao mrtvo tijelo svoje supruge u stanu u kojemu su živjeli.

Očevidom je utvrđeno da je ubojstvo počinjeno vatrenim oružjem.

Antun Dekanović vlasnik je poduzeća "Son-ugo-cor", u čijem se vlasništvu nalazi hotel Slavonija u Vinkovcima, restorani Dubravka i Dukat u Zagrebu, te nekoliko restorana duž autoceste Zagreb - Lipovac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙