FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK MESIĆ PRIMIO GEORGIJA POLTAVČENKA, OPUNOMOĆENOG PREDSTAVNIKA RUSKOG PREDSJEDNIKA

ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske StjepanMesić primio je opunomoćenog predstavnika predsjednika Putina zaSredišnju oblast Ruske Federacije Georgija Poltavčenka, priopćio jeUred predsjednika RH.
ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je opunomoćenog predstavnika predsjednika Putina za Središnju oblast Ruske Federacije Georgija Poltavčenka, priopćio je Ured predsjednika RH.

Predsjednik Mesić oštro je osudio globalni terorizam, s koje god strane dolazio, te je istaknuo kako se regionalne krize mogu riješiti pregovorima i dogovorima. Hrvatska se zalaže za uklanjanje uzroka i ambijenta u kojima se terorizam rađa, a to je moguće jedino putem najšire prihvaćene međunarodne suradnje, ističe se u priopćenju.

Predsjednik Mesić i njegov sugovornik zadovoljni su dobrim hrvatsko-ruskim odnosima, a predsjednik Mesić je naglasio kako je sudjelovanje Ruske Federacije na ovogodišnjem jesenskom Zagrebačkog velesajmu putokaz i razvijanju gospodarskih odnosa, za što postoje mnoge perspektive i obostrani interesi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙