FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić obišao pogone tvrtke "Jan-Spider" i Tvinov pogon u Pitomači

PITOMAČA, 3. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić posjetio jedanas u Pitomači tvornicu za otkup, proizvodnju i preradbu ljekovitogbilja "Jan-Spider" i pogon za proizvodnju namještaja virovitičkogTvina.
PITOMAČA, 3. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić posjetio je danas u Pitomači tvornicu za otkup, proizvodnju i preradbu ljekovitog bilja "Jan-Spider" i pogon za proizvodnju namještaja virovitičkog Tvina.

Obiteljska tvrtka "Jan-Spider", osnovana 1990., jedna je od najuspješnijih u Virovitičko-podravskoj županiji.Tvornica proizvede i preradi 500 tona kamilice i približno 400 tona samoniklog bilja na godinu, a izveze gotovo 70 posto proizvodnje.

Ta tvrtka i Tvinov pogon proizvode i izvoze gotove proizvode i unatoč tomu što im propisi ne idu na ruku već se godinama uspješno održavaju na tržištu, istaknuo je Mesić. "Stalno govorimo da moramo povećati izvoz, a da bismo povećali izvoz, moramo povećati proizvodnju", istaknuo je, ustvrdivši da su te dvije tvrtke primjer uspješne gospodarske politike i poslovodstva.

Tvin je, dometnuo je, osim toga i primjer uspješne privatizacije u kojoj nije bilo tajkunizacije, a to danas jamči uspjeh na tržištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙