FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK Mesić primio predsjednika i tajnika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske StjepanMesić primio je danas predsjednika Udruge dragovoljaca i veteranaDomovinskog rata, Đuru Dečaka, i tajnika Udruge, Valentina Rajkovića,priopćeno je iz Ureda Predsjednika Republike.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je danas predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Đuru Dečaka, i tajnika Udruge, Valentina Rajkovića, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Republike.

Izaslanstvo je predsjednika Mesića izvijestilo o održavanju 19. sjednice Stalnog komiteta za europska pitanja Svjetske veteranske federacije - od 20. do 23. listopada ove godine u Zagrebu - na čijem će otvaranju nazočan biti i predsjednik Mesić.

Toj će sjednici u Zagrebu nazočiti i brojni članovi Svjetske veteranske federacije (SVF), među kojima i predsjednik SVF Abdulhamid Ibrahim te predsjednik Vijeća SVF Ian Loos.

Uz predsjednika Mesića razgovoru su bili nazočni i njegov savjetnik za obranu i vojna pitanja Petar Stipetić te savjetnik za unutarnju politiku dr. Igor Dekanić, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙