FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOBMS podsjeća branitelje na program rehabilitacije

ZAGREB, 9. rujna 2004. (Hina) - Ministarstvo branitelja, obitelji imeđugenerecaijske solidarnosti podsjeća hrvatske branitelje sazdravstvenim poteškoćama da mogu koristiti usluge medicinskerehabilitacije.
ZAGREB, 9. rujna 2004. (Hina) - Ministarstvo branitelja, obitelji i međugenerecaijske solidarnosti podsjeća hrvatske branitelje sa zdravstvenim poteškoćama da mogu koristiti usluge medicinske rehabilitacije.

Ministarstvo u današnjem priopćenju podsjeća i da je u srpnju ove godine sklopilo ugovore o pružanju medicinske rehabilitacije braniteljima sa zdravstvenim poteškoćama kao posljedicama iz Domovinskog rata.

Ugovori su sklopljeni s Varaždinskim, Krapinskim, Daruvarskim i Bizovačkim toplicama te lječilištima Topusko i Biokovka, a branitelji mogu koristiti usluge temeljem zahtijeva i stručne ocjene povjerenstva u trajanju od dva tjedna jedanput u tri godine.

Javni poziv s detaljnim podatcima i obrazac zahtjeva zainteresirani mogu dobiti na Internet stranici /www.mobms.hr/, a vremenski rok za podnošenje prijava nije vremenski ograničen, kažu u Ministarstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙