FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MLINARIĆ: zakon o sigurnosti u prometu dao dobre rezultate, koji dio pokazat će analize

ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova MarijanMlinarić izjavio je danas da provedba Zakona o sigurnosti u prometu nacestama u cjelini pokazuje dobre rezultate, a o tome koliko je kojidio zakona tome pridonio, pa tako i odredba o nula promila alkohola ukrvi vozača za sada se ne može sa sigurnošću reći.
ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić izjavio je danas da provedba Zakona o sigurnosti u prometu na cestama u cjelini pokazuje dobre rezultate, a o tome koliko je koji dio zakona tome pridonio, pa tako i odredba o nula promila alkohola u krvi vozača za sada se ne može sa sigurnošću reći.

Tek kad izvršimo analize, a to je najmanje za mjesec dana možemo i mi biti predlagači izmjena zakona, rekao je Mlinarić ocjenivši špekulacijama medijske najave o izmjeni, odnosno ukidanju zakonske odredbe o nula promila.

Zakon o sigurnosti u prometu na cestama pogodio je cilj, smanjio se broj prometnih nezgoda, broj poginulih i povrijeđenih na cestama za gotovo 50 posto, a sve ostale daljnje analize, što je i koliko pridonijelo tako dobrom rezultatu se tek provode, rekao je Mlinarić za Hrvatski radio.

Dodao je da je zakon na snazi tek nešto više od dva tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙