FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: IZ MALOKALIBARSKOG REVOLVERA PUCAO NA SLUČAJNOG PROLAZNIKA

ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je24-godišnjeg mladića koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak uVelikoj Gorici iz malokalibarskog revolvera ispalio više hitaca premaslučajnom prolazniku koji nije ozlijeđen.
ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 24-godišnjeg mladića koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak u Velikoj Gorici iz malokalibarskog revolvera ispalio više hitaca prema slučajnom prolazniku koji nije ozlijeđen.

Policija je danas izvijestila da je osumnjičeni u ponedjeljak, pola sata iza ponoći, parkirao BMW u Zagrebačkoj ulici, izašao s malokalibarskim revolverom Reck i ispalio više hitaca prema 30-godišnjaku koji je u tom trenutku slučajno prolazio ulicom. Prolaznik nije ozlijeđen, a policija još nije utvrdila zbog čega je osumnjičeni pucao, no pretpostavlja se da je bio u alkoholiziranom stanju.

Nakon pucanja, osumnjičeni je uhićen, a u njegovom automobilu, u pretincu nasuprot suvozačkog sjedišta pronađen je revolver s devet metaka, od kojih šest u bubnju, a tri na podu vozila. U automobilu je pronađeno i 16 Simpa bonova od po 200 kuna.

Osumnjičeni nije imao dozvolu za držanje ili nošenje oružja, a policija je protiv njega najavila podnošenje kaznene prijave zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te prekršajne prijave zbog nepoštivanja Zakona o oružju.

Identitet osumnjičenog policija nije željela otkriti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙